• Walther PPK

Merk: Beretta

Model: PPK

Kaliber: .22 LR

Staat: Zeer Goed


De Walther PP (Polizeipistole, Police Pistol, Politie Pistool) is een pistool serie reeks van "Blowback-operated" semi automatische pistolen, ontwikkeld door de Duitse wapen fabrikant Carl Walther. 

Deze pistolen hebben een externe hamer met een traditioneel dubbel actie trekker systeem. Deze heeft ook een vaste loop wat ook dienst doet als geleider voor de terugslag-veer. Deze wapens die onder deze series vallen zijn de PP, PPK, PPK/S en de PPK/E modellen. 

Dit model is in meerdere landen gefabriceerd, waaronder in Duitsland, Frankrijk en de Verenigde Staten. In het verleden zijn de PPK versies geproduceerd door Walther in hun eigen fabriek in Duitsland, maar ook onder licentie door Manurhin in Frankrijk, Interarms in Virginia en door Smith & Wesson in Maine. Sinds 2018, worden de PPK en de PPK/S modellen geproduceerd in de fabriek door Walther in de Verenigde Staten.

De PP en de PPK worden gerekend onder de meest succesvolle dubbel actie semi automatische pistolen in de wereld. De PPK is nog steeds in productie door Walther. Het ontwerp van dit wapen heeft vele andere pistolen geïnspireerd. En is populair omdat deze o.a. betrouwbaar en compact is.Wapenhandel Leus

Wilt u nog verdere informatie over dit product dan staan wij u graag persoonlijk te woord met advies en uitleg. U bent ook van harte welkom in onze vestiging aan de Nieuwstraat 86a in Almelo in Twente Overijssel, waar de koffie klaar staat.

Walther PPK

  • Model: Walther PPK
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • € 199,00


Tags: Walther PPK