• EK COBRA RX ADDER

De EK Cobra RX Adder is de eerste moderne kruisboog met een magazijn. Hierdoor kun je razendsnel alle pijlen die in het magazijn zitten achterelkaar schieten. Dankzij de 130 LBS armen schiet hij ongeveer 270 FPS. Het opspannen is dankzij de onderspanner en is ook zeer licht.

Ook de kolf is vernieuwd en stevig. De Kolf is verstelbaar en is dus af te stellen op je eigen armlengte. De meegeleverde voor-greep zorgt voor een extra handvat waardoor je de Cobra RX Adder goed in je schouder kunt drukken. Omdat je deze kruisboog in enkele seconden uit elkaar kunt halen (kolf, magazijn en latten), kun hem hem eenvoudig vervoeren.

Het magazijn geeft ruimte aan 5 pijlen. Je kunt hier de korte pijlen mee afschieten (7,5 inch) met een gewicht van 190 grain. De 15 inch pijlen passen er dus niet in. Schieten kan alleen met geplaatst magazijn.

De set bestaat uit:


– 1 x crossbow “Adder” complete with 130-pound throwing arm and magazine

– 5 x 7.5″ carbon arrows

– 1 x string exchange aid

– 1 x string wax

– 1 x spare string

– 1 x shoulder strap

– 1 x set of throwing arm end caps

– 1 x AR15 shaft with buffer piece

– 1 x aluminum red dot sights

– 1 x simple front handle

– 1 x safety glasses
Wapenhandel Leus

Wilt u nog verdere informatie over dit product dan staan wij u graag persoonlijk te woord met advies en uitleg. U bent ook van harte welkom in onze vestiging aan de Nieuwstraat 86a in Almelo in Twente Overijssel, waar de koffie klaar staat.

EK COBRA RX ADDER

  • Model: EK COBRA RX ADDER
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • € 330,00


Tags: EK COBRA RX ADDER